TOP 10 Design Konyhai Eszközök

1. Csöpögtető elefánt

Tündibündisége garantáltan megfog minden háziasszonyt, akik kicsit is szeretik a cukiságokat. Hát nem jobb az a fránya mosogatás egy ilyen kis Dumbónak a társaságában, ami mellesleg még segítőkészen csöpögteti neked a vizet? Mindemellett eléggé szépen formatervezett kis jószág is!

Hát nem aranyos?

Hát nem aranyos?

 

2. Spagetti adagoló

Ha tanácstalan szoktál lenni spagetti mennyiség ügyileg, akkor ezt a tréfás porciózót Neked találták ki! Hányszor volt már olyan, hogy véletlenül többet főztél ki a kelleténél? Vagy épp ellenkezőleg, kevesebbet, amivel nagy vita robbant ki az éhes szájú csemetéid között? Ezzel ilyen problémáid nem lesz, saccperkábé be tudod lőni kis családod számára a kívánt és ideális mennyiséget. Vagy esetleg, ha annyit eszel, mint egy ló, arra is van egy opció!

Nem marad maradék!

Nem marad maradék!

 

3. Bödön szűrővel egybeöltve

Első pillantásra egy átlagos sütögetős bödönnek tűnik, de miután szembesülünk ötletességével, bosszankodva tituláljuk, hogy ilyen nekünk még miért nincsen? Ezzel a szimpla ötlettel nagyon egyszerű a gyümölcsök, magok, tészták leöblítése. A felfelé ívelt rész megfogja a tálka tartalmát, amivel garantáltan csak a víz fog távozni. A fedővel való szenvedés korszakának vége.

TOP 10 Design Konyhaeszköz

 

4. Tányéralátét feledékenyeknek

Ha sosem tudod, melyik villával kell enni a kagylót, vagy melyik kést hova kell megteríteni, akkor ez az “okosevőalátét” megmondja. A vendéglátó és a vendég is segítő társra lel benne.

top-10-design- konyhaeszkoz4

 

5. Kenyértárolás mesterfoka

Egyszerű, letisztult formájú kenyértároló, melynek a teteje egyben a vágódeszka. A kör alakú bemélyedés morzsanyelőként funkcionál, ami így megakadályozza, hogy a morzsák szétszéledjenek mindenfelé. Csak arra kell ügyelned, hogy miközben szeleteled a kenyeret, a vége a körön belül legyen. Morzsabiztos!

morzsabiztos megoldás

morzsabiztos megoldás

 

6. “Szotyizótálka”

A foci VB közeledtével egy ilyen tálka megváltás lehet mindazoknak, akik nem szeretik a széthulló kis szotyi héjacskákat.

 

top-10-design- konyhaeszkoz6

 

 

7. Italbiztos tálca

Akármilyen szögben döntöd, a mindenki által féltve őrzött pohár nem fog lehullni a tányérodról. Nincs többé összetört boros pohár! Mennyivel egyszerűbb elképzelni egy kerti partit ezzel a frappáns és mutatós ötlettel! A kinézett majd levadászott falatokat a sima egyenes oldalra, az édes nedűt pedig a pohárhoz kialakított bemélyedésbe kell helyezni. A felgyűrődés funkciója pedig, hogy a tényér tartása kényelmes legyen.

top-10-design- konyhaeszkoz7

 

8. Tojás szétválasztó

Mindazoknak, akik a tojássárgája szétválasztásával még mindig küszködnek, itt van két megoldás, amivel az ezzel járó problémát kiküszöbölheted:

top-10-design- konyhaeszkoz8

top-10-design- konyhaeszkoz9

 

9. Vágódeszka rendszerezve

Számtalanszor hallhattuk már, hogy nem éppen ideális különböző ételeket egy vágódeszkán használni.

Átláthatóság, design, egyszerűség…több nem is kell!

top-10-design- konyhaeszkoz11

 

top-10-design- konyhaeszkoz12

 

 

10. Italfelszolgálás mesterfoka

Egy deszka, ami 6 poháralátét is egyben, illetve egy öntéssel mindenkinek! Melyik háziasszony ne villogna szívesen ezekkel a lenyűgöző tálaló szerkezetekkel?

top-10-design- konyhaeszkoz13 top-10-design- konyhaeszkoz14